Menstruatie-Armoede 

BUDEL-SCHOOT – Samen met Stichting Armoedefonds zet Team Menstruatie-Armoede Budel-Schoot zich in om alle vrouwen, dames, meisjes te voorzien van maandverband en tampons. Want wist u dat 1 op 10 vrouwen soms geen geld heeft voor maandverband? Menstruatie-Armoede helpt. Wie wilt kan een donatie doen. Denk aan maandverband, tampons, wasbaar maandverband, menstruatiecups, maar ook inlegkruisjes en materiaal tegen licht urineverlies (dunne verbanden en inleggers) waszeep, bodylotion, haarshampoo,… het is allemaal welkom! Deze spullen mogen afgegeven worden bij het ’t Winkeltje van de ‘gekke geitenbende’, aan de Wethouder Lammersplantsoen 52 in Budel-Schoot. De producten moeten wegens hygiëne in gesloten/ongeopende verpakking zitten. Heeft u nood aan deze producten? Neem een kijkje in ‘t Winkeltje. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met de organisatie door aan te bellen of door je gegevens achter te laten in de brievenbus, zij kijken dan wat ze voor u kunnen doen. Voor meer informatie over o.a. deze actie en andere afgiftepunten, kijk op www.armoedefonds.nl