Metalot opent 21 mei deuren voor publiek

CRANENDONCK – Wist je dat ijzerpoeder een manier is om duurzame energie op te slaan? Metalot versnelt de overgang naar een duurzame samenleving met baanbrekende innovaties op het gebied van energie en metalen. Metalot doet dit door kennis en ervaring van wetenschappers, overheid, studenten en ondernemers te combineren en (pre-industriële) prototypes en demonstraties van innovatieve technologieën te ontwikkelen.  Met de opening van het Metalot Future Energy Lab en het Waterstof Fieldlab in Budel zet Metalot opnieuw een stap voorwaarts. Op zaterdag 21 mei opent Metalot tussen 10.00 en 15.00 uur haar deuren voor het publiek. Een unieke kans om te ontdekken waar Metalot mee bezig is, wat de kracht van roest en ijzerpoeder is en welke impact de ontwikkeling van Metal Fuels heeft op de energietransitie. Kijk voor meer informatie op www.metalot.nl/opening-publieksdag

Fotocredits: Bart van Overbeeke Fotografie