Coaching de Reflectie: all-round counseling 

HAMONT – In het leven krijg je te maken met veel zaken, zowel positief als negatief. Maar wat als je door die invloeden het even allemaal niet meer weet? Wat als je door bijvoorbeeld het verlies van een geliefde met zoveel emoties tegelijkertijd wordt geconfronteerd? Wat als je je onbegrepen voelt thuis, op school, op je werk,… ? Miranda Bormans uit Hamont van Coaching de Reflectie biedt hulp. “Ik probeer handvaten aan te reiken die voor meer rust kunnen zorgen. Dit doe ik door zonder vooroordeel naar je te luisteren, en door helderheid te scheppen in je gedachten.” 

Miranda is een all-round counselor, gespecialiseerd in rouwverwerking en omgaan met stress. “Bij mij kan je terecht voor begeleiding bij stress, emoties rond rouw en verlies, en begeleiding bij alle andere uitdagingen in het leven zoals keuzes maken, gezond leven, problemen op school of op de werkvloer…,” vertelt Miranda. “Ik stel geen diagnoses. Wel luister ik naar je, bied ik steun en gaan we samen op zoek naar de juiste handvaten die je weer op weg kunnen helpen. Iedereen mag me vrijblijvend contacteren en samen kijken we wat ik voor jou kan doen.” 

Nadat Miranda zelf geconfronteerd werd met het verlies van een dierbare, besloot ze om haar eigen counseling praktijk op poten te zetten, iets wat al langere tijd in haar achterhoofd speelde. Miranda heeft alle nodige diploma’s behaald en is dus de aangewezen persoon om bij aan te kloppen. Er is geen verwijsbrief nodig en er zijn geen lange wachttijden. Praktijk de Reflectie is gelegen aan het Koleneind 57 in Hamont. Contact opnemen kan via tel. 0032 467097698 of kijk op https://coaching-de-reflectie.business.site, facebook en instagram.

Foto Miranda Bormans