Vocaal Ensemble Quintessens

BUDEL – Onlangs heeft het ensemble gezongen midden in het centrum van Eindhoven, in het muziekcentrum Frits Philips. En zeer binnenkort geven ze een concert midden in het centrum van Budel in Het Kerkje dat de naam draagt van een wereldwijd bekend figuur; Napoleon Bonaparte.

Het Napoleonskerkje of Lodewijkskerkje (gebouwd in 1812) is vernoemd naar de eerste koning van Nederland, een jongere broer van Napoleon. Het Kerkje bestaat dit jaar 210 jaar en daarom nodigt Quintessens iedereen graag uit in dit rijksmonument want hoewel de oude dame nodig aan restauratie toe is, bezit ze nog steeds de akoestiek waar de Quintessens helemaal tot hun recht komen. Speciaal voor deze dag hebben ze, onder bezielende leiding van dirigente Annemarie Moors, een zeer gevarieerd repertoire bij elkaar gezocht. Engels- en Nederlandstalig, een medley (een mengsel van muziekfragmenten) en het favoriete Bohemian Rhapsody zal zeker niet ontbreken!

Zondag 29 mei gaan om 14.30 de deuren open, om 15.00 begint het concert en rond 17.00 zal het verwachte slotstuk gezongen worden. Entree €5,- waar thee/koffie met lekkernij wordt aangeboden door de leden van Quintessens. Er wordt halverwege een half uur pauze ingelast. Adres Het Kerkje: Dr. Ant. Mathijsenstraat 7, Budel. Meer info: www.hetkerkjebudel.nl