Klas 4C BS De Linde scoort op finale Whizzkids

PELT – Whizzkids is een wedstrijd voor basisscholen uit alle netten van het basisonderwijs in Vlaanderen en Brussel gebaseerd op de eindtermen ICT (Informatie- en Communicatietechnologie). De leerlingen moeten tijdens de wedstrijden samenwerken, overleg plegen en de gevonden antwoorden kritisch bekijken. Aan deze wedstrijd nemen 1600 klassen van het vierde/vijfde en zesde leerjaar deel. Er werden tijdens het schooljaar verschillende voorrondes gespeeld. Op donderdag 12 mei werd de finale gespeeld in Walibi. Daar mochten de beste 10 klassen van elk leerjaar het tegen elkaar opnemen. Klas 4C van De Linde behaalde daarbij een mooie derde plaats. Een knap resultaat waar  juf Els en de kinderen en bij uitbreiding de volledige school van De Linde terecht fier op mogen zijn. Meer info over Whizzkids kan je vinden op:https://www.whizzkids.online/