Theaterversie van ‘De Vloer Op’

VALKENSWAARD – Al jaren is het televisieprogramma ‘De Vloer Op’ een hit. Op zaterdag 28 mei komt het programma met een theaterversie naar De Hofnar. In deze improvisatieshow worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs werken vervolgens met elkaar de scènes uit, onvoorbereid. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend. De acteur die deze avond improviseren zijn niet onbekend. Julia Akkermans won in 2019 een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke bijrol in de film ‘Niemand in de stad’. Bart van den donker kan je kennen van onder andere Flikken Maastricht en Het Klokhuis. Saskia Temmink speelde in ‘Bloedverwanten’ en is al vanaf 2000 te zien geweest in het programma De Vloer Op van de Humanistische Omroep. Acteur Fabian Jansen speelde de rol van André Hazes in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en onder andere in de films ‘Mees Kees’ en ‘Mannenharten’. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar [email protected] 

Foto Peter de Baan 

Fotocredit: Anna van Kooij