Wie ben jij dan?

REGIO – Cranendonckse culturisten laten zien wie ze zijn. Wekelijks mag iemand uit Cranendonck of Hamont-Achel en omgeving die met cultuur bezig is zich laten zien. 

Dit gebeurt door het aanvullen van een paar woorden en het plaatsen van een actuele culturele actiefoto. Deze week… Louis Duisters

1. Ik ben Louis Duisters

2. Ik kom uit Dorplein

3. Ik doe: Houtsnijwerk.  Ik vind het vooral leuk om alle monumenten en bezienswaardigheden van mijn geboortedorp Dorplein van houtsnijwerk te maken.  De Cantine, De Zinkfabriek, Het Prisonneke, de Peel, de Witte Villa etc. heb ik allemaal gemaakt. Inmiddels heb ik zoveel stukken dat ik ze niet meer kan ophangen maar afgelopen jaar mocht ik ze met monumenten dag exposeren in de kerk in Dorplein dat was echt een hoogtepunt.

4. Ik zeg: “Het kan niet fout gaan maar anders dan verwacht.

Volgende week kun jij hier staan! 

Vul aan:

1. IK BEN / WIJ ZIJN ……………………………………………. 

2. IK KOM UIT / WIJ KOMEN UIT ……………………………

3. IK DOE / WIJ DOEN  ………………………………………….

4. IK ZEG / WIJ ZEGGEN ……………………………………… 

5. VIND ME / ONS HIER: www.cultuurcraan.nl/…………..

Stuur een mailtje met de tekst + een foto naar : [email protected] 

Doe gezellig mee!