​​Etalagewedstrijd Mars- en Showwedstrijden

HAMONT-ACHEL – De Taptoe en de Mars- en Showwedstrijden strijken weer neer op het marktplein van Hamont en wel op 4, 5 en 6 juni. Naar goede gewoonte organiseerden Unizo Hamont-Achel samen met HAC Weekblad de Etalagewedstrijd (zie ook HAC Weekblad van vrijdag 20 mei 2022). 

Vorige week werden er 13 lokale ondernemers in de kijker gezet in de krant met de versierde etalages. Maar er zijn nog enkele ondernemers die ondertussen ook de etalage hebben versierd. Ook op deze ondernemers kan nog gestemd worden. Dit zijn Papierhandel Boonen (Houtakker 3), PaperPoint (Stad 16/5), EPH en Zakenkantoor Lieve Bernaerts (Bosstraat 8). De winkel met de meeste stemmen krijgt van Unizo Hamont-Achel een leuke attentie. Onder alle inzendingen wordt ook nog een prijs uitgedeeld. Met de eerlijke hand wordt er een winnaar gekozen die een goedgevulde goodiebag (met dank aan de deelnemende ondernemers) in ontvangst mag nemen. Stemmen kan nog tot en met zondag 29 mei via wedstrijd@hacweekblad.eu (met vermelding van uw naam, telefoonnummer en uiteraard de etalage van uw keuze) of breng uw stem binnen op de redactie van HAC Weekblad (Stad 29 in Hamont) of steek het in de brievenbus. De winnaars worden in de krant van volgende week bekend gemaakt!