Zomeravond voetbalcompetitie 

BUDEL-DORPLEIN – Van Hunsel &Govers is de koploper in de BZA –Buul zomeravond-voetbal-competitie.

Brabant Totaal Afbouw – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 4-1
Brabant Totaal Afbouw wist als eerste te scoren, maar al snel daarna werd de gelijkmaker gemaakt. Nog voor de rust stonden ze echter weer met 2-1 voor. Na de pauze ging Tim Recruitment/de Wielerbaan op zoek naar de gelijkmaker. Daardoor moesten ze achterin wat ruimte weggeven, die keurig benut werd door Brabant Totaal Afbouw.

FC Verhoeven Dakdekkers – Edah Boys: 4-1
De wedstrijd begon goed voor FC Verhoeven Dakdekkers. Ze bevestigen hun goede vorm door met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan.  Ook na rust werd er weer snel gescoord door hen. De eer voor het mooiste doelpunt van de avond was echter voor Edah Boys.Helaas mocht het niet baten voor de punten, want FC Verhoeven wist de wedstrijd uiteindelijk met 4-1 naar zich toe te trekken.

vv de Heikanters – Hensen Services: 3-5
Een sportieve wedstrijd waarbij Hensen Services goed van start ging. Met een ruststand van 1-2 achter gingen de Heikanters vol goede moede van start om toch een goed resultaat neer te zetten.  Hensen Services wist echter meteen vanaf de aftrap meteen 1-3 te scoren. En hoewel de Heikanters nog 2 maal wisten te scoren in de tweede helft, moesten ze hun vanavond hun meerdere erkennen in Hensen Services.

Van Hunsel & Govers – ZAS United: 3-2
Bij ZAS United gaat het iedere week een beetje beter. Vanavond tegen de titelverdediger en koploper van Hunsel & Govers een ware krachtmeting. In de eerste helft ging het erg gelijk op, met kansen aan beide zijden. Toch kon ZAS United niet voorkomen dat ze met een achterstand de rust in gingen: 1-2. Na rust kwamen ze op gelijke hoogte. Het bleef spannend tot het einde, maar na enkele gemiste kansen was het van Hunsel & Govers die er met de winst vandoor ging.

Stand:
1 van Hunsel &Govers 6-18 pnt;
2 FC VerhoevenDakdekkers 7-16 pnt;
3 FC Hitsige Willy Hoan 5-15 pnt;
4 Brabant Totaal Afbouw 6-6 pnt; 
5 Tim Recruitment/De Wielerbaan 6-6 pnt;
6 Hensen Services 6-6 pnt;
7 FC ZAS United 5-4 pnt;
8 Edah Boys 5-3 pnt;;
9 v.v. Heikanters 6-3 pnt;

Programma:
Woensdag 1 juni: FC Hitsige Willy Hoan- van Hunsel & Govers, FC ZAS united -Brabant Totaal Afbouw en Tim Recruitment/De Wielerbaan- De Heikanters.

Donderdag 2 juni:
Hensen Services – Edah Boys.FC Verhoeven Dakdekkers is vrij. 

De wedstrijden beginnen om 19.30 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/