10 jaar Accordeon Play-in dag Budel

BUDEL – Madelon van Sint Annaland en Trix Reintjens zijn trots om te kunnen melden dat ze eindelijk na twee jaar weer hun jaarlijkse Play-in weer mogen houden. Zij gaan zondag 29 mei met het grootste accordeonorkest van Noord-Brabant hun 10-jarig jubileum vieren door samen met deelnemers uit heel Nederland en België weer een hele dag te gaan oefenen in de Wielerbaan in Budel. Het orkest bestaat dit jaar uit 57 accordeonspelers. Zij hebben allemaal hun muziek thuis geoefend, en gaan dit deze dag onder professionele leiding van Madelon en Trix onder elkaar zetten. Dit jaar hebben Madelon en Trix ook een foto-expositie gemaakt van alle vorige Play-in dagen. Veel deelnemers spelen al mee vanaf de allereerste Play-in dag in 2012, maar aanstaande zondag zijn er ook maar liefst 15 nieuwe deelnemers. Het belooft een dag te worden vol met leuke muziek en aandacht voor muzikaliteit. Het Play-in orkest sluit de dag af met het laten horen van de ingestudeerde muziek in de vorm van een afscheidsconcert aan het publiek. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en het leuk vinden om te komen luisteren naar dit prachtige orkest, dan bent u van harte welkom. Het concert begint om 18.00 uur, in de Wielerbaan aan de Maarheezerweg 9 te Budel. De entree is gratis.