40 jaar Badminton Club Maarheeze! 

MAARHEEZE – 24 november 1981 werd Badminton Club Maarheeze opgericht en we bloeiden al snel uit tot een grote club met enthousiaste leden. Ruim 800 sportievelingen zijn daar kortere of langere tijd lid geweest en zij kennen allen nog wel de toernooitjes en andere activiteiten, zoals competitiewedstrijden voor jeugd en senioren, toernooideelnames in diverse klassen bij grote clubs in de regio, alsook gezelligheids uitwisselingen met naburige clubs Budel en Heeze. Hoewel op dit moment vooral recreatief gespeeld wordt (incl. competitie) heeft de club in het verleden ook vele successen gekend met kampioenschappen in diverse jeugd- en seniorenklassen. Medio jaren 90 werd zelfs promotie behaald naar de landelijke competitie waar het eerste team 4 jaar lang heeft kunnen handhaven. Eind jaren 90 werd het herenteam kampioen in de hoogste klasse van district Limburg waarin zij uitkwamen. Daarnaast heeft BCM regelmatig aan bekerwedstrijden deelgenomen. Binnen de club zelf zijn lange tijd de degens gekruist bij de jaarlijkse clubkampioenschappen. Onveranderd al die tijd zijn de twee vaste speelavonden in De Smeltkroes: woensdag- en vrijdagavond, waarbij op vrijdag ook de jeugd actief is in 2 verschillende leeftijdsgroepen.

Jubileumactiviteiten

Met enige vertraging worden de jubileum-festiviteiten gehouden op zaterdag 2 juli 2022, startend in de ochtend met diverse leuke activiteiten in De Smeltkroes voor onze jeugdleden. Voor deze gelegenheid mogen ze een vriendje of vriendinnetje meenemen. In de middag staat een toernooitje op het programma voor leden en oud-leden, waaraan je kan deelnemen als recreantspeler of competitiespeler. De dag wordt afgesloten bij borrelbar KikkerOp, waar onder genot van een drankje en etentje genoeg gelegenheid is om weer eens bij te kletsen. Voor nadere info en het programma verwijzen we jullie graag naar onze website www.bcmaarheeze.nl/jubileum waar ook het aanmeldformulier te vinden is. 

Dus meld je aan en hopelijk zien we jullie allen weer in De Smeltkroes op 2 juli !