Scholen-voetbaltoernooi 18 mei 2022

CRANENDONCK – Op een zonovergoten sportpark De Braken werd afgelopen woensdag 18 mei het jaarlijkse FC Cranendonck schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van de Cranendonckse basisscholen gespeeld. Na 2 jaar afwezigheid door corona was het ook voor de organisatie spannend of er nog wel animo was bij de scholieren om tegen elkaar te voetballen. Maar liefst 20 teams hadden zich ingeschreven, 5 meidenteams en 15 gemengd/ jongensteams. Er werd gestreden in een apart meidentoernooi, een recreatietoernooi en een prestatietoernooi. Na een hele middag voetballen was de 3e plaats voor de Gekkies, nr 2 de treasure Girls en de eerst plaats was voor MG8B. Het recreatie toernooi werd gewonnen door groep 7 van de Boogurt, nummer 2 werd Treasure Boys 1 en de 3e plaats was voor OBS Cranendonck. De 3e plaats in het prestatietoernooi was voor de Wereldwijzer. De finale ging tussen Fc Suiii en Ajax. Bij een eindstand van 0-0 moesten strafschoppen de beslissing brengen. Uiteindelijk was het Fc Suiii die de strafschoppen het beste benutte en werd Ajax 2e. De wisselbeker staat dit jaar dus op de Boogurt. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi waarbij de kinderen vooral genoten hebben van het spelletje voetbal. Een speciaal woord van dank voor alle vrijwilligers die dit toernooi mogelijk gemaakt hebben. Ook dank aan het Bravo college die het mogelijk maakte dat scholieren ingezet konden worden als scheidsrechter op dit toernooi. Bedankt allemaal en tot volgend jaar!