Bibliotheek Dommeldal BoekStart Week

REGIO – In aanloop naar de landelijke BoekStartdag op 11 juni a.s., vieren we van dinsdag 7 t/m zaterdag 11 juni de hele week feest in Bibliotheek Dommeldal, samen met de allerjongste bezoekers van de bieb en hun (groot)ouders.

Er is deze week van alles te beleven. Doe met je baby, peuter of dreumes mee aan de Muziek op Schoot workshop, laat je kleintje deelnemen aan een speurtocht in de bieb en kom gezellig luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Sluit een gratis bieblidmaatschap af voor jouw baby, peuter of dreumes én neem gratis het BoekStart koffertje mee, met daarin mooie cadeautjes voor heel veel voorleesplezier.

Muziek op Schoot workshops – alle vestigingen

Kom in de BoekStart Week gezellig met je baby, peuter of dreumes naar de Muziek op Schoot workshop in de bibliotheek bij jou in de buurt!

Het boek dat centraal zal staan is Vos gaat een stukje rijden van Susanne Strasser. De workshop wordt verzorgd door Muziek op Schoot docent Elja Smeets-Schaaf van Muziek Fantastique. Het boek zal eerst worden voorgelezen en daarna wordt er gezongen, gedanst en muziek gemaakt! 

Deelname is gratis, maar wel na aanmelding, van zowel kind als begeleider.

Gratis aanmelden via: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.

Dinsdag 7 juni

Locatie: Bibliotheek in Mierlo. Tijd: 15.00 uur.

Locatie: Bibliotheek in Geldrop. Tijd: 16.00 uur.

Woensdag 8 juni

Locatie: Bibliotheek in Heeze. Tijd: 15.00 uur.

Locatie: Bibliotheek in Leende. Tijd: 16.00 uur.

Donderdag 9 juni

Locatie: Bibliotheek in Nuenen. Tijd: 15.00 uur.

Locatie: Bibliotheek in Son en Breugel. Tijd: 16.00 uur.

Voorleeshalfuurtjes – vestiging Geldrop

Tijdens de BoekStart Week organiseren we op zaterdag 11 juni a.s. twee voorleeshalfuurtjes, speciaal voor de allerkleinste bezoekers. 

Onze deskundige medewerkers zitten ’s morgens én ’s middags voor jullie klaar om samen een mooi boek te ontdekken en daarna samen te spelen. 

Kom je ook? Voor deze voorleeshalfuurtjes hoef je niet te reserveren, je kunt gewoon gezellig binnen komen lopen. 

Zaterdag 11 juni

  • 11.30 – 12.00 uur: We hebben er een geitje bij
  • 15.30 – 16.00 uur: Boer Boris gaat naar zee