JM14 van Sporting Pelt veroveren Vlaamse titel!

PELT – De JM14 van handbal Sporting Pelt wonnen zaterdag in Wilrijk de VHV-finale tegen HC Uilenspiegel. Na de Limburgse titel een volgend kers op de taart. Wat een match! Prachtige passes, schitterende shots op doel, enkele supersaves van de keeper, vlotte wissels en… een tribune vol uitzinnige Sporting-supporters!  Na de eerste helft ging Sporting met een kleine voorsprong rusten bij een tussenstand van 13-15. Coach Rob sprak zijn spelers tijdens de pauze extra moed en vertrouwen in en tijdens de tweede helft werd de voorsprong steeds groter. Eindstand: 23-31. Van harte proficiat aan HC Uilenspiegel, jullie boden moedig weerwerk. Onze JM14 waren in supervorm en brengen verdiend de beker van Vlaams kampioen mee naar Pelt!  Welgemeende complimenten aan alle spelers, coach en begeleiders: jullie zijn een topteam!  Veel succes alvast op de Belgische finale aanstaande zaterdag in Visé!  Zet ‘m op, Sporting!