Repair Café in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Op zaterdag 4 juni  is er weer een Repair Café in ’t Buuls zitje. De bezetting van het Repair Café is op volle sterkte en 3 man staan klaar met het nodige werkmateriaal. Heb je een defect apparaat zoals broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines of klokken? Geef je apparaat een tweede leven dankzij het Repair Café. Is een apparaat afgeschreven, dan kun je het ook naar de Huiskamer in Budel-Schoot, Maarheeze of Soerendonk brengen waar de Mannen van Metaal ze uit elkaar halen en heel veel onderdelen worden dan nog hergebruikt. De reparatie is gratis behalve materiaalkosten, maar een bijdrage in de pot wordt wel gewaardeerd. Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie staat klaar voor 75 cent per kop. Voor de maand juni staan verder nog enkele activiteiten op de kalender. Op donderdag 9 juni wordt er een uitstap naar de Daatjeshoeve georganiseerd. Helaas is dit uitstapje al volgeboekt en kun je je wel nog eventueel op de reservelijst zetten. Je betaalt alleen de chauffeur en je consumptie op het terras.  Op zondag 26 juni is er een Open Dag in MFC de Borgh en dus ook een Open Dag bij ‘t Buuls zitje. We zijn open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Neem b.v. een infoflyer mee. Hierop staat alle informatie en openingstijden. Wie weet zit er een leuke activiteit tussen zoals, kaarten, rummikub spelen, schilderen, lunchen of knutselen. Alleen binnenlopen voor een bakje koffie kan elke dag, ook tijdens activiteiten. Voor meer info kijk op de Facebookpagina of mail naar [email protected].  Bellen kan ook : 0031 6 10227398 of coördinator Kitty (0031 6 30447705).  ’t Buuls zitje, Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer.