sv Budel neemt afscheid van vijf selectiespelers

BUDEL – Vijf spelers gaan afscheid nemen van het voetballen in de selectie van sv Budel en hiervoor wordt op 4 juni om 19.00 uur een afscheidswedstrijd georganiseerd op het sportpark in Budel. Bas van Dooren, Don Driessen, Ruud Ras, Jeroen Bogers en Koen Corsten -samen goed voor meer dan 90 jaar voetbal in de selectie van sv Budel- spelen nog een keer in een bijzondere wedstrijd met een team samengesteld door hunzelf en de huidige selectie van sv Budel. 

Na afloop van de wedstrijd zal op het hoofdveld afscheid genomen worden van deze vijf heren. Familie, vrienden, (oud) teamgenoten en kennissen nodigen we van harte uit om hier bij aanwezig te zijn. In de kantine zal daaropvolgend het feest losbarsten met niemand minder dan zanger Bas, DJ Thijs, DJ Vossa & De Renaissance. Hier zullen we met z’n allen klinken op het afscheid van Bas, Don, Ruud, Jeroen & Koen en kunnen ze nog een keer laten zien waar ze ook goed in zijn: de 3e helft.