The Stage is Ours: leerlingen van het Were Di

VALKENSWAARD – Samen met SG Were Di in Valkenswaard presenteert De Hofnar The Stage is Ours. Were Di leerlingen konden zich met hun idee aanmelden, of dit nu een middag organiseren voor eenzame ouderen is of een eigen voorstelling op de planken zetten. Het theater wil namelijk de afstand tot scholieren verkleinen, jongeren in aanraking laten komen met podiumkunsten. Het winnende idee krijgt de zaal met techniek tot hun beschikking. Uit alle aanmeldingen is brugklas Gy1V (gymnasium) gekozen! Op 21 juni spelen deze leerlingen ‘Le Petit Chaperon Rouge s’enfuit’. Een frans sprookje over Roodkapje. De leerlingen zingen en spreken deze voorstelling in het frans. 

Roodkapje zit in de brugklas van het Were Di, Gy1V. Onderweg naar school kletst zij gezellig met stoplichten, lantaarnpalen en bomen. Wat zij niet in de gaten heeft, is dat haar gesprekjes afgeluisterd worden door een griezelig beest. Als Roodkapje aankomt op het Were Di, heeft zij totaal geen idee wat voor verschrikkelijks haar te wachten staat.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar [email protected]