De gemeente in Budel mag wat meer als de gewone burger 

Als de gewone burger een boom om doet dan krijgt hij of zij een bekeuring. Maar de gemeente mag een heel park omdoen, het enige beetje groen dat we nog hebben in het centrum van Budel, zonder vergunning. In afwachting van een bouwvergunning voor de Jumbo want die is nog niet verleent wat ook nooit zou mogen gebeuren want dat beetje groen dat we nog hadden, daar hadden ze beter een wandelpark(je) van kunnen maken. De beste plaats voor een (voorheen Verderest) supermarkt wordt tegengewerkt want het is nog niet druk genoeg bij Albert Heijn, daar moet nog een Jumbo tegenover komen liggen. Met het argument dat ze de mensen in het centrum willen houden maar dat centrum is al heel lang helemaal naar de kloten is want er is bijna geen horeca meer, en de horeca die er is, is bijna nooit overdag open en een leuk gezellig zitje is er geen in Budel waar de fietsers niet over je tenen rijden. Ik denk dat heel veel mensen met me eens zijn en daar komt nog bij dat er een heel groot woningtekort is. Maar als er mensen zijn die willen bouwen allemaal tegengewerkt worden in plaats van dat ze een beetje medewerking krijgen… Maar ik heb zo het vermoeden dat er maar weinig mensen daar bekwaam zijn die op de gemeente werken. Dus ik hoop dat er wat meer mensen gaan protesteren.

A.v.Eerdt