Zure 3-2 nederlaag voor sv Budel

BUDEL – sv Budel heeft afgelopen zondag een zure nederlaag geleden tegen PSV amateurs. Budel vocht als leeuwen tegen een team dat bovenaan staat in de derde periode. Maar ook nu weer “viel het kwartje de verkeerde kant op”. sv Budel begon ijzersterk…al in de 1e minuut kwam het op voorsprong. Een voorzet van Thijs van Geldorp werd, na een listig overstapje van Youri Bogers, mooi afgerond door JO19-1 speler Sepp Aendekerk. In de 12e minuut scoorde PSV de gelijkmaker na een snelle counter. sv Budel kreeg kansen. Zo werd een kopbal van Jelle Martens op de doellijn gered, en stiftte Youri de bal net over. Even later werd natrappen door een PSV speler door de scheids weggewuifd en knalde PSV op de lat. In de 45e minuut werd er opnieuw nagetrapt door een PSV speler, maar opnieuw deed de scheids niets. Ruststand 1-1. PSV begon goed aan de 2e helft en kwam in de 50e minuut op 2-1 via een kopbal. PSV bleef ook harde overtredingen maken wat ze ook verschillende gele kaarten opleverde. In de 66e minuut kwam sv Budel langszij. Jelle Martens schoot met links de 2-2 binnen. Een kwartier voor tijd had sv Budel op voorsprong kunnen komen, maar Youri raakte de bal niet goed. In de blessuretijd zette PSV aan voor een slot-offensief omdat ze moeten winnen om koploper te blijven in de 3e periode. Een schot van een PSV’er raakte op de paal maar in de 95e minuut was het wel raak. Een speler van PSV kopte toch nog de 3-2 binnen. De druiven zijn zuur voor Budel. Maandag zal er gewonnen moeten worden van SBC en dan hopen dat de concurrentie verliest, om zo de nacompetitie te ontlopen. 

Foto Aendekerk