Avond4daagse Maarheeze 2022 weer goed verLOPEN

MAARHEEZE – Van 17 t/m 20 mei liepen dagelijks zo’n 300 wandelaars mee met Avond4daagse Maarheeze. Met deelnemers uit Budel, Soerendonk, Gastel, Maarheeze en zelfs uit België werd het een regionaal wandelevenement. Naast de bekende 5 km ging dit jaar de 8 km ook gegarandeerd door en kende deze route maar liefst 50 deelnemers. 

Erg dankbaar zijn we voor alle sponsoren en verenigingen die ons ontvingen als start/ finish locatie, die Avond4daagse Maarheeze mede mogelijk hebben gemaakt. Boekhandel Sprankenis, De echte Bakker Godfried de Vocht, Lidl Maarheeze, Jumbo Simonis Maarheeze, Darkness Entertainment, Los Zandtos, IJsboerderij Maarheeze, Scouting Kizito, Hockeyclub Cranendonck, IVN Cranendonck, AK De Smeltkroes, St. Joris& St. Barbara Gilde, EHBO Maarheeze en natuurlijk alle verkeersregelaars en vrijwilligers bij de drank- en stempelposten. Nieuw was dit jaar de actie ‘Win een taart voor je klas’. De klas die de meeste kilometers bij elkaar wandelde won een taart. Het werd een flinke strijd maar de taart was uiteindelijk voor OBS Cranendonck groep 3 waar maar liefst 13 van de 17 kinderen vier dagen 5 km liepen! Op vrijdag mochten alle kinderen verkleed meelopen. Wat zag het er feestelijk uit! Olivia won de prijs voor mooist verklede bij de onderbouw en de ‘kletskousen’ bij de bovenbouw. Zij mogen lekker ijsjes gaan eten bij IJsboerderij Maarheeze. Olivia won ook nog de prijsvraag van IVN en mocht een nestkastje in ontvangst nemen. Tot slot willen we alle wandelaars bedanken voor hun enthousiasme en hopelijk tot volgend jaar! Kijk voor een sfeerimpressie van Avond4daagse Maarheeze 2022 het filmpje via onze socials of de foto’s op onze website www.kvw-maarheeze.nl