Bedevaart naar Lourdes 

REGIO – De bedevaarten van de maand mei zitter er op, alle deelnemers hebben een mooie reis naar Lourdes gehad in de Maria maand. Vele pelgrims gingen, zowel per vliegtuig als per bus, naar Lourdes. Sommigen voor de eerste maal, andere voor de zoveelste keer. Voor iedereen was het zeker de moeite waard om weer bij Maria in de Grot te mogen bidden. Het was zelfs mogelijk om in stilte door de Grot te lopen, en o.a. De Sacramentsprocessie en De Lichtprocessie mee te mogen lopen en zo ook de Internationale Hoogmis bij te mogen wonen.

Veel mensen die bij C.Z. verzekerd zijn en een medische verklaring hebben, maakten gebruik van dit aanbod, en het scheelde dus € 600,00 op de reiskosten. Of het nu een 6 of 9-daagse reis was. Ook voor september is er weer de mogelijkheid om mee te gaan en kan de korting bij C.Z. aangevraagd worden. Vanaf juni kunt u weer inschrijven voor deze bedevaartsreis naar Lourdes. Vrijwilliger en groepsleider Theu van Meijl komt u graag persoonlijk wat meer uitleg geven en u helpen met het invullen van de papieren. “Ik ben al meer dan 50 jaar daar geweest als vrijwilliger en heb dus veel ervaring, en zeg dan ook bijna iedereen kan mee naar Lourdes, ziek-gezond-invaliden,….” aldus Theu. “Er is voor bijna iedereen wel een oplossing te vinden, dus schroom niet en bel mij gerust op na 1 juni voor verdere informatie en of hulp.” De 9-daagse busreis is van 5 tot 13 september 2022 en Theu gaat mee als reisleider. Er is keuze uit een 8-daagse reis per nachtbus of de zorgbus of een 6-daagse reis per vliegtuig. Theu van Meijl is te bereiken via tel. 0031 6 51122711.