Kleuters De Boogurt bezoeken Peeters Tweewielers

BUDEL / MAARHEEZE – De kleutergroepen van Basisschool De Boogurt zijn op bezoek geweest bij Peeters Tweewielers in Maarheeze voor een rondleiding in de winkel en de werkplaats. De kinderen waren erg enthousiast en hebben veel geleerd. 

Ze hebben het gehad over alle soorten fietsen die er zijn en gezien dat ze in de winkel ook veel van deze soorten verkopen: kleine kinderfietsen met zijwieltjes en zonder, grotere kinderfietsen in verschillende maten, dames- en herenfietsen maar ook e-bikes. Daarnaast verkopen ze ook veel accessoires voor de fiets. In de werkplaats zagen ze hoeveel gereedschap er is, hoe een fiets wordt opgehangen om te repareren maar ze hebben ook gezien dat een band van een fiets een “dikke” buitenband heeft die de binnenband extra beschermd. Het was dus erg leerzaam. Namens de kleutergroepen van Basisschool De Boogurt willen ze Peeters Tweewielers bedanken.