VZW Boemerang overhandigt cheque aan De Klimroos 

PELT – Op woensdag 25 mei ontving directeur Kim Celis van De Klimroos enkele leden van vzw Boemerang in Trefpunt de Gorten. Vzw Boemerang sponsorde het voorbije jaar de vernieuwing en uitbreiding van ons oproepsysteem op Lindelheide voor een bedrag van maar liefst 36.466 euro!

Een degelijk oproepsysteem vormt de basis tot een goede en gerichte zorgondersteuning in deze woonvorm. Het oude systeem was aan vernieuwing toe. De vernieuwde technologie zorgt ervoor dat de begeleiders niet enkel via de centrale display in de personeelsruimte, maar ook via de aangekochte smartphones oproepen zien binnenkomen. Op die manier kunnen we onze bewoners nog sneller ter hulp komen, vanzelfsprekend een belangrijk aspect in het realiseren van goede en kwaliteitsvolle zorg!

Via deze weg willen we vzw Boemerang nogmaals van harte bedanken! Een dergelijke investering grijpt rechtstreeks in op de kwaliteit van leven van onze mensen en is dus van onschatbare waarde.