Familievoorstelling Wirrewar

BUDEL – Theater De Borgh presenteert op zaterdagochtend 11 juni de familievoorstelling (2-8 jaar) Wirrewar van Efrem Stein. Theatermaker Efrem maakt kleine intieme voorstellingen, speciaal voor peuters en kleuters. Theater waarbij interactie, humor en mime een belangrijke rol spelen. De specialiteit van Efrem ligt bij het op speelse wijze contact maken. Zijn behoefte om theater te laten ontstaan in het samenzijn met het publiek is inspirerend. Samen met het publiek vol verwondering naar de wereld kijken, op onderzoek gaan en dan aanwijzen wat daar bijzonder aan is. De nieuwsgierigheid wordt beloond. Efrem heeft als performer een heel mooie open houding die rust uitstraalt. De allerkleinste kinderen voelen zich direct bij hem op hun gemak en daardoor kan hij hen met de meest minimale middelen al meenemen.

Meneertje speelt met draden in de mooiste kleuren. Bovenlangs, dan weer onderdoor of van opzij. Maar dan… zit alles in de knoop! Wat een Wirrewar! Hoe krijgt Meneertje de draden weer uit elkaar? Hij heeft geen idee, hij is volledig de draad kwijt. Er lijkt steeds meer draad te komen en voordat hij het weet zit Meneertje zelf helemaal in de knoop. Kan hij nog ontsnappen aan de wirwar van draden? Misschien heeft het wat hulp nodig uit het publiek. Help je mee om Meneertje weer vrij te krijgen? Kaartjes kosten 6€. Meer info en tickets: www.theaterdeborgh.nl

Foto Maarten Nauw