Komend weekend: het 50e Ledûb Volleybal Festival

BUDEL – Het weekend na Pinksteren staat zoals altijd in het teken van volleybal! Op 10, 11 en 12 juni vindt namelijk het Ledûb Volleybal Festival weer plaats op het sportpark in Budel. Dit jaar is het de 50e editie en dus is het reden voor een extra groot feest! Iedereen is welkom, de entree is gratis.

Deelnemers uit alle windstreken
Ondanks dat het toernooi twee jaar niet plaats heeft kunnen vinden, is het aantal deelnemers er zeker niet minder door. Een deel lokaal, maar ook een deel uit alle windstreken: van het hoge noorden tot diep in Duitsland, ze weten allemaal de weg naar Budel te vinden. Ook terug van weggeweest: 1e divisie beachvolleybal! Bij de beachbak kun je genieten van heerlijke potjes beachvolleybal op zeer hoog niveau. Aan de kinderen is ook gedacht: zo zijn er springkussens, waterballen en kindervermaak, verzorgt door Klikkelstein.

Twee stages, zestien artiesten
Het maakt niet uit van wat voor muziek je houdt, want alles komt voorbij. In de line-up vind je onder andere de coverbands Daredevils en Legends en de dj’s Barry Fest, Hak op de Tak, Bonte Carlo en Hek van de Dam. Het toernooi kent verder twee aparte podia: de mainstage, in de vorm van een grote feesttent, en de beachstage, een sfeervol buitenpodium. Formule 1 liefhebbers hoeven overigens ook niet te treuren, want zowel de race als de kwalificatie wordt live uitgezonden op groot scherm.

Programma
Het feest barst aankomende vrijdag los om 20:00. De wedstrijden vinden op zaterdag en zondag plaats tussen 10:00 en 17:30. Tussen de wedstrijden door zul je de dj’s al horen draaien, want om 12:00 trappen de eerste namen af en dit gaat door tot in de late uurtjes. De entree is helemaal gratis en iedereen is welkom, ook mensen die niet aan het volleybaltoernooi deelnemen. Let wel op, de minimale leeftijd is 18+ vanaf 20:30. Meer info vind je op onze website: www.ledubvolleybalfestival.nl

Foto Jos Meusen