Verkoop tribunekaarten van start

HEEZE – Goed nieuws voor Brabantsedagfans die er graag goed – en koeltjes – bij zitten; dit jaar heeft de organisatie meer en overdekte tribune-zitplaatsen in de aanbieding. Daarmee komt Brabantsedag tegemoet aan de immer grote vraag naar zitplaatsen aan het paradeparcours. Ben Haacke, penningmeester Brabantsedag: “We weten van voorgaande jaren dat de verkoop van de tribuneplaatsen altijd snel gaat. Zeker nu er ook overdekte plaatsen zijn, verwachten we dat alle kaarten rap verkocht worden.” Kaarten voor de overdekte tribune 5, voorheen de VIP-tribune voor het Zuidzorggebouw, gaan op vrijdag 10 juni in de verkoop. Ook kaarten voor de overige openluchttribunes zijn dan te bestellen via brabantsedag.nl/tickets. De tribunekaarten kunnen alleen online besteld worden en geven enkel toegang tot de tribune; voor toegang tot de Theaterparade moet apart een entreekaart gekocht worden.