Volgende Pro6 zwerfvuilprikactie in Soerendonk op zaterdag  11 juni 

SOERENDONK – Op zaterdag  11 juni gaan de vrijwilligers van Pro6 voor de 37e keer op pad om zwerfvuil te prikken. Ze verzamelen op de parkeerplaats van het Jan Maasplein in Soerendonk om 11.00 uur.  Ze lopen indien mogelijk in tweetallen. Ze komen weer samen om 12.30 uur bij het startpunt. Daar wordt al het gevonden materiaal verzameld. Dat vervolgens afgevoerd wordt naar de milieustraat. De laatste keer hebben ze in Maarheeze met een klein clubje  toch 8 volle vuilniszakken verzameld in 1,5 uur tijd. Pro6 hoopt dat jij ook het belang inziet van een schone leefomgeving.  Pro6 in ieder geval wél en draagt zo haar steentje bij, maar eigenlijk zou dit niet nodig moeten zijn….Heb jij ook zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt de organisatie voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen, dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad.  Je kunt je van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl maar dat is niet verplicht hoor! Alvast bedankt voor je medewerking!

Foto van de vorige zwerfvuilprikactie