Zondag promotiewedstrijd Rood-Wit’67/Plus – FC Roerdalen

BUDEL-DORPLEIN – Zondag speelt Rood-Wit’67/Plus de belangrijke promotiewedstrijd tegen FC Roerdalen. Voor FC Roerdalen is dit een degradatiewedstrijd. Zij zijn in de 4e klasse als voorlaatste geëindigd. Er worden 2 wedstrijden gespeeld. Rood-Wit’67/Plus speelt a.s. zondag eerst thuis, aanvang 14.30 uur. Op zondag 19 juni is de uitwedstrijd bij FC Roerdalen in Melick, aanvang 14.30 uur. Het bestuur doet een oproep aan iedereen die Rood-Wit’67/Plus een warm hart toedraagt om deze wedstrijd bij te wonen en de Roodwitters aan te moedigen. 

Rood-Wit’67/Plus – Eindse Boys
2e Pinksterdag werd de laatste competitiewedstrijd gespeeld tegen Eindse Boys in Nederweert Eind. De Roodwitters wonnen met 3 – 2. Het werd een matige wedstrijd en te zien was dat voor beide teams de uitslag niet belangrijk meer was. Rood-Wit’67/Plus was in de beginfase wel beter dan de tegenstander met enkele kleine kansen. Tegen de verhouding in scoorde Lucas Pepels in de 18e minuut de 1 – 0. Na balverlies van een der Roodwitters kon Lucas alleen op keeper Joep Lammers afgaan en scoorde beheerst. 7 Minuten later een vrije trap van Roodwitter Nick Lucassen ging maar net naast het doel. 5 minuten later een schot van Nick dat door goed keeperswerk van Martijn v. Deursen werd tegen gehouden. Ruststand 1 – 0.

2 Minuten na rust een prima voorzet van Roodwitter Keanen Rullenraad die door Robin v. Vuurden in het doel werd gekopt 1 – 1. Hierna had Rood-Wit’67/Plus veel balbezit maar uit een sporadische aanval scoorde  Lucas Pepels de 2 – 1. In de 80e minuut scoorde Eindse Boys in eigen doel na een voorzet van Harm Derks 2 – 2. Rood-Wit’67/Plus behaalde  2 minuten vóór tijd toch nog de overwinning. Na een assist van Robin v. Vuurden scoorde Tom Roost de verdiende overwinningsgoal 2 – 3.