Bijzondere jubileumeditie Ledûb Volleybal Festival

BUDEL – Na twee jaar afwezigheid maakt het Ledûb Volleybal Festival in Budel dit weekend zijn comeback. Vanwege de vijftigste editie gebeurt dat met een extra feestelijk tintje. De opbouw van het terrein voor het driedaagse volleybalevenement was eerder deze week nog in volle gang. Behalve het optuigen van twee festivalstages moeten er verder onder meer bijna vijftig volleybalvelden worden uitgezet op het sportpark in Budel. Daar strijken dit weekend honderden volleyballers uit binnen- en buitenland neer, van recreatieve deelnemers tot nationale toppers. Sportiviteit en gezelligheid vormen ook dit jaar de boventoon. Optredens zijn er onder meer van de coverbands Daredevils en Legends en de dj-acts Berry Fest, Bonte Carlo en Hak op de Tak. Meer info: ledubvolleybalfestival.nl

Foto Jos Meusen