Geslaagd E&F Jeugdkamp bij sv Budel

BUDEL – Afgelopen weekend was er een geslaagd E&F Jeugdkamp bij sv Budel op het sportpark. De jongste voetballers en voetbalsters van sv Budel hadden een weekend lang plezier in verschillende spelletjes. De zeskamp op zaterdag -met de buikschuifbaan met schuimkanon als absoluut hoogtepunt- was geslaagd met warme temperaturen. De waterspellen konden dan ook doorgang vinden. Het spektakel in het zwembad en het nachtspel zorgen er niet voor dat de oudste jeugd meteen in slaap viel in de tenten. Op zondag was het een (bij vlagen) waterig voetbaltoernooi, maar ook dat mocht de pret niet drukken. Aan het eind van de middag wonnen Niene Meurkens (E-Jeugd) en Tim van der Putten (F-Jeugd) de finale van de penaltybokaal en wisten Senegal (E-jeugd) en Frankrijk (F-jeugd) het kamp te winnen en konden de medailles uitgereikt worden. Ruim voor de grote buien gingen de spelers en hun leiders moe en voldaan naar huis. Een uitgebreid verslag en de foto’s van het weekend zijn te vinden op www.svbudel.nl

Onderschrift foto: De buikschuifbaan met schuimkanon was een groot succes op het E&F Jeugdkamp