Slagwerkgroep EMM Budel presenteert PIT 2022

BUDEL – Percussion in Theatre (ofwel “PIT”) is de spectaculaire driejaarlijkse slagwerkshow van de slagwerkgroep van harmonie EMM Budel.  Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2022 vindt deze avondvullende show voor de vijfde keer plaats. De vorige edities vonden plaats in de Walburg en De Posthoorn te Hamont maar deze keer vindt de slagwerkshow plaats in de grote zaal van De Borgh  te Budel.  Voor degenen die nog nooit van PIT hebben gehoord: verwacht een promsachtige avondvullende show, met zang, visuele hoogstandjes, humoristische acts, kortom een adembenemend slagwerkspektakel. Laat u verrassen door de slagwerkers van EMM Budel o.l.v. Guido Pouwels met een show op topniveau. Voor deze lustrumeditie wordt de grote zaal van De Borgh in het laatste weekend van oktober 2022 omgetoverd tot een theater vol slagwerk onder het motto:  Meer POWER – Meer PIT. De slagwerkgroep van EMM Budel wordt ondersteund door diverse solisten, een eigen combo en een uitgebreide blazerssectie. Er zijn enkel nog kaarten te verkrijgen voor de voorstelling van vrijdag 28 oktober  en wel iedere maandagavond vanaf 20.00 uur in het foyer van de Borgh of online via https://www.theaterdeborgh.nl.

Foto Pit 2019 – Foto Michel Achten