Zeven Noord-Limburgers behalen hoge graad in Jiu-Jitsu

HAMONT-ACHEL – Afgelopen weekend hebben zeven kandidaten een hoge graad behaald voor de examencommissie. Dit gebeurde door een hoogstaande performance. Andy Tresinie en Stefan Klein hebben haalden hun zwarte band.  Lorenzo Meurs, David Desair, Ludwig Snoeks en Davy van Asten hebben hun tweede dan behaald. Dennis Ketelbuters heeft zijn derde dan behaald. Gefeliciteerd allen en dank voor de mooie examens!

De jury bestond uit Werner Lemmens (3 dan), Kris Vanveggel (4 dan), Mathy Camps (5 dan), Peter Louwers (6 dan) en Thieu Bex (7 dan). De resultaten zijn een gevolg van jarenlange training waarbij iedereen een grote ontwikkeling doormaakt op fysisch en mentaal vlak. In gevaarlijke situaties omgaan met zowel ongewapende, als met gewapende aanvallers is een tweede natuur geworden voor de kandidaten. Er wordt in Noord Limburg dan ook op hoog niveau les gegeven in de verschillende clubs. Kumite Overpelt www.kumite-overpelt.be, Raven Neerpelt www.ravendefense.eu, Ronin Peer www.jjronin.be, Samoerai Bocholt andy.tresinie75gmail.com en Tai Sabaki Hamont-Achel www.tai-sabaki.be

Er zijn trainingen voor de jeugd en voor volwassenen. Elke maand is er overigens een federale training waarbij deze clubs zijn aangesloten. Wil je jezelf ook weerbaarder maken in de huidige tijden? Schroom niet en neem contact op met de club in je buurt. Iedereen kan zichzelf ontwikkelen. Daarmee weerbaar worden, met het nodige respect voor elkaar en in goede harmonie.