Benefietevenement Dance for Ukraine 

HAMONT – Een groep van 25 vrijwilligers organiseert op zaterdag 18 juni het benefietevenement ‘Dance for Ukraine’ in zaal De Posthoorn te Hamont, een gezellige 30+ party voor iedereen die dit goede doel wil steunen. De opbrengsten van deze avond worden gebruikt om medische materialen aan te kopen en een financiële steun te geven via ‘Oekraïne 12-12’. 

Het was mede naar aanleiding van de succesvolle inzameling van spullen die Ann Ozeriannaia uit Hamont in maart had georganiseerd om zo de Oekraïense bevolking te helpen. Het idee om ‘nog iets meer te doen’ speelde bij enkele kennissen. Na een avondje brainstormen kwam de 30+ Party uit de bus. Een oproep voor vrijwilligers bracht nog meer mensen samen en op 18 juni is het zover: Dance for Ukraine belooft een gezellige avond te worden gevuld met de beats van DJ’s Krullie en Tony de Ruyter. Het vrijwilligerscomité heeft ook de hulp ingeroepen van de Hamont-Achelse kinderen. Verschillende scholen werden gevraagd om iets te knutselen in het teken van hoop, liefde en vrede. Deze knutselwerkjes zullen gebruikt worden voor de aankleding van de foyer, zodat iedereen die de fuif binnenwandelt meteen de juiste vibe te pakken heeft. Bovendien worden er gedurende de avond ook 8 tennisballen de zaal in geworpen, gesigneerd door niemand minder dan Elise Mertens. 

Tickets voor deze avond kosten slechts €5, zowel aan de kassa als in voorverkoop. Wie alvast een kaartje wilt bemachtigen kan terecht bij Paper Point Hamont (Stad 16 bus 5), ’t Molenhuis in Achel (Dorpsstraat 34) en café De Vègtes (Dijk 66 in Hamont). Of surf naar: 30-party-hamont.eventsquare.co en hou zeker de Facebookpagina ’30+ Party Hamont – Dance for Ukraine’ in de gaten voor meer nieuws! 

Place to Be: zaal De Posthoorn, Groenstraat 6 in Hamont. De deuren gaan open vanaf 21.00 uur.