FC Cranendonck 1 sluit seizoen af met kleurloze 0-0 tegen degradant Bieslo 

CRANENDONCK – FC Cranendonck sluit het seizoen af met een keurige 5de plaats. In de laatste thuiswedstrijd tegen Bieslo stond er voor FC Cranendonck niets meer op het spel. Daarentegen was er voor tegenstander Bieslo nog wel wat te halen. Zij hadden een overwinning nodig en het geluk dat EMS niet zou winnen om degradatie te ontlopen. Daarvan was in de wedstrijd weinig te zien. Bieslo probeerde wel tot kansen te komen, maar FC Cranendonck gaf niets weg. Na een gelijkwaardige start kwam FC Cranendonck na een klein kwartier steeds beter in de wedstrijd. Dit resulteerde in enkele kleine kansen, maar telkens was de keeper een sta in de weg. De grootste kans voor de rust was te zien in de 43ste minuut. Na een mooi steekbal kon Bram de Leest alleen voor de Bieslo doelman opduiken, maar de afronding werd een prooi voor de keeper. Na de pauze bleef FC Cranendonck de bovenliggende partij. De kansen werden steeds groter voor FC Cranendonck, maar telkens was de Bieslo doelman de baas. FC Cranendonck had het geluk? niet mee. In de laatste 10 minuten voor het einde kreeg FC Cranendonck wel 4 of 5 opgelegde kansen om de wedstrijd winnend af te sluiten, maar het vizier stond niet goed of de doelman kon redden. Hierdoor bleef de stand zoals er ook begonnen werd. Een bloedeloze 0-0 was uiteindelijk het resultaat. Mat deze uitslag is Bieslo gedoemd om te degraderen naar de 5de klas en kon FC Cranendonck, nadat afscheid was genomen van een 4tal spelers die in een lager team gaan spelen, zich opmaken voor een gezellige afsluiting van dit seizoen.

Foto Maandag 6 juni. Laatste competitiewedstrijd Fc Cranendonck- Bieslo uitslag 0-0

Op de foto pupil vd week Mila van Velthoven met speler Tom van Happen