Goed horen verrijkt uw leven 

Het gehoor is een van de belangrijkste zintuigen. Goed horen is belangrijk voor veel aspecten in ons dagelijkse leven. Denk aan het communiceren met anderen zowel in een drukke als rustige omgeving, het genieten van een film op tv, het bijwonen van een concert of theaterstuk,… En wist u dat de algemene gezondheid ook kan lijden onder gehoorschade? Sociale gelegenheden worden gemeden omwille van de gehoorproblemen, waardoor men sneller in een isolement of erger nog, een depressie, belandt. Maar ook slaapstoornissen, concentratieproblemen, hartslagonregelmatigheden,… worden gelinkt aan gehoorschade. 

Onlinehoren.com, partner van Oorzaak Hoorkliniek in Nederweert, biedt de oplossing. Op www.onlinehoren.com worden de beste hoortoestellen aangeboden tegen betaalbare prijzen! Ieders gehoor is natuurlijk anders en daarom wordt er enkel maatwerk afgeleverd. Anita van Brummen, oprichter van en audicien bij Oorzaak Hoorkliniek, geeft graag uitleg: “We bieden hoortoestellen aan van de topmerken Oticon, Phonak en Widex. Ieder toestel wordt ingesteld volledig op maat van uw gehoor. En de mogelijkheden zijn eindeloos, want via een App op uw telefoon kan er gemakkelijk geschakeld worden van de ene situatie naar de andere. Zo kunt u met slechts 1 klik overschakelen van een drukke ruimte naar een rustige omgeving gaan, van een optreden van uw favoriete artiest naar een gezellig onderonsje met uw partner,… het is zelfs mogelijk om uw navigatiesysteem te koppelen aan uw hoortoestel. Zo is er voor iedere situatie een passende instelling.” 

Waar Onlinehoren.com zich onderscheidt van anderen is het feit dat er zowel voor, tijdens als na de aankoop gerekend kan worden op persoonlijke service van het team van Oorzaak Hoorkliniek. “Klopt,” legt Anita verder uit. “Ons team van professionele audiciens zorgt allereerst voor een intake gesprek in combinatie met een hoortest. Daarna worden alle opties besproken en kan er een keuze gemaakt worden. Het bestelde hoorapparaat wordt altijd geleverd in onze winkel, waar het dan samen met de klant volledig op maat wordt ingesteld. Dankzij onze hoorkamers kunnen we dit precies op punt zetten. Daarnaast geven we advies over het gebruik en over het onderhoud van het toestel. Zo stapt iedere klant hier met de juiste informatie buiten. Klanten die recent reeds een hoortest hebben gedaan kunnen bij ons uiteraard ook terecht voor de aankoop van het toestel en dezelfde begeleiding. En ook na de aankoop kunnen klanten steeds bij ons terecht voor opvolging, advies of vragen.” 

Na de eerste instelling, die ter plaatse in de winkel gebeurt, kunnen de toestellen indien gewenst ook via een online afspraak aangepast worden. Lekker gemakkelijk! Belgische klanten kunnen trouwens rekenen op een vergoeding van het ziekenfonds. Bovendien worden de hoortoestellen in Nederland aangeboden aan interessante prijzen. 

Wie graag een afspraak maakt bij Oorzaak Hoorkliniek kan dit doen via tel. 0031 495 586506 of via [email protected] De zaak is gelegen aan de Brugstraat 11 in Nederweert. Meer informatie is te vinden op www.oorzaakhoorkliniek.nl  En neem zeker eens een kijkje naar het aanbod hoortoestellen op onlinehoren.com