Loopgroep Cranendonck actief in Weert en Heythuysen

CRANENDONCK – Zondag 5 juni stonden verschillende lopers van Loopgroep Cranendonck weer aan de start van een wedstrijd. Henk Sneijders (4 km), Sanne Groenen (7,5 km) en John Clement (12 km) liepen in Weert de Hema IJzeren man Volksloop. Vooral Sanne is goed in vorm en liep de 7,5 km in 35:41. Daarmee werd zij 1e in haar categorie.

Tegelijkertijd liepen Frida Hertogs, Geert Hertogs, Jeanne Maas (allen 13 km) Jeffrey Meurkens en Erik de Laat (beiden 21 km) de Leudal trailrun in Heythuysen. Het parcours ging over bochtige bospaden rondom het gelijknamige beekje. Ook het vele korte klimwerk maakt deze loop tot een uitdagende trail.  Wil jij ook graag lopen in een groep waarbij lopen en gezelligheid centraal staan? Kijk dan eens op www.loopgroepcranendonck.nl en ga de uitdaging met jezelf aan.

Foto Op de foto van links naar rechts:

Frida Hertogs, Geert Hertogs, Jeanne Maas, Erik de Laat en Jeffrey Meurkens.