Markant Hamont organiseert haar eigen ‘hap en trap’

HAMONT-ACHEL – Donderdag 2 juni. En achteraf had het geen betere dag kunnen zijn voor de ‘hap- en trapactiviteit’ van Markant Hamont. De zon verwarmde de fietsers. ‘Hap en trap’ is een activiteit waar het culinaire verenigd wordt met het sportieve. De groep vertrok vanuit de grenzeloze charme van de eigen gemeente en met stopplaatsen op bijzonder aangename locaties in de natuur. Voor de start genoten de fietsers nog van een alcoholvrije cocktail bij Brasserie Napoleon. Na een uurtje trappen vulden ze de lege magen met een originele boerentafel in Den Enckhorn te Leende om vervolgens, na 40 km een koffie of thee te nuttigen in Jorine’s theetuin in Dorplein. Iedereen heeft er super van genoten en een geweldige dag beleefd. Wil jij meer weten over de activiteiten van deze markante dames? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Micheline Vandekerkhof 0032 498 221722 of [email protected]