Nieuw theaterprogramma De Borgh

BUDEL –  De Theatercommissie van de Borgh kan bijna niet wachten om te laten zien wat er op de agenda staat vanaf september. Een nieuw seizoen met geweldige artiesten, prachtige voorstellingen en mooie evenementen. Na een paar lastige ‘corona’ opstartjaren wordt er flink uitgepakt dit seizoen. Vooral op het gebied van muziek is er enorm uitgebreid. Maar ook de vaste pijlers Lexke Theatercafé en de cultuurverenigingen van Budel laten weer van zich horen.

Nieuw theaterprogramma online 

Vanaf vrijdag 10 juni om 10.00 uur zijn alle voorstellingen zichtbaar op de website www.theaterdeborgh.nl. Samen met familie, vrienden, collega’s etc. kan je vast een kijkje nemen naar waar jullie komend seizoen naar toe willen. Ook zijn de nieuwe passe-partouts al te bekijken. Je kunt dan nog niet reserveren.

Presentatie programma

Op zondag 26 juni om 14:00 uur is op het theaterpodium het programma aan de hand van live optredens en filmmateriaal in de presentie-voorstelling. Cabaretduo JanseDeCoomp zal de presentatie voor haar rekening nemen en onder andere We Mèle geeft een voorproefje van haar Eindejaarsconference. Direct na de presentatie wordt gestart met de verkoop van de nieuwe passe-partouts. In de foyer maar ook online via www.theaterdeborgh.nl.

Start kaartverkoop

Vrijdag 1 juli om 10.00 uur start de losse kaartverkoop voor seizoen 22/23 via www.theaterdeborgh.nl. Vanaf 01 juli is het ook weer mogelijk om aan de balie kaarten te kopen. De theaterkassa is van maandag tot en met vrijdag van 11.00-15.00 geopend.

Op de foto: Rob Scheepers

Foto Nicole Minneboo

© Minneboo Fotografie Nicole Minneboo