Project De Stapsteen

MAARHEEZE – Op Basisschool de Stapsteen in Maarheeze hebben ze wel een hele leuke projectweek gehad met z’n allen! Het thema van deze week was: “Muziek”. Gedurende de week zijn er in alle groepen vaders, moeders, opa’s en oma’s geweest met allerlei instrumenten. 

Wat hebben de kinderen daar veel van geleerd! Ook waren er van groep 1 t/m groep 8 percussie workshops, waarin de kinderen kennis konden maken met maat en ritme.

Op de laatste dag van deze week hadden de kinderen een gezamenlijke afsluiting met de hele school. Het was fantastisch, wat een talenten en wat een veelzijdigheid in optredens!

Ze hebben genoten van een stoere band, een meisje op de viool, een individueel gezongen lied, een jongen op de mondharmonica, enkele optredens van de percussie, het lied Brabant wat met de hele school werd gezongen en zelfs een kleuter met een draaiorgel!

Ook is het bedrag voor Oekraïne bekend gemaakt, de kinderen zijn trots dat ze 183,55 euro hebben opgehaald met de flessenactie.Het was een warm gevoel van saamhorigheid met elkaar van klein tot groot… en op de Stapsteen weten ze nu zeker:  Het leven is nog veel mooier met muziek!