De Mijl van Mares: onmogelijk zonder vrijwilligers! 

MAARHEEZE – Na twee Mijlloze jaren zullen er op zaterdag 30 juli weer talloze fietsbanden over het wegdek van Maarheeze denderen. Dan vindt namelijk de 59e Mijl van Mares plaats. Dit wielerevenement staat al jaren garant voor veel sportiviteit en gezelligheid: een ideaal dagje uit, ook als je helemaal niet zo’n grote wielerfan bent. Zo vind je langs het parcours verschillende soorten horeca en muziekgezelschappen; in de grote tent bij de start en finish gaat het feest tot in de kleine uurtjes door.

Om een festijn als de Mijl te laten slagen, zijn vrijwilligers onmisbaar. De organisatie van de Mijl van Mares is daar nu ook weer naarstig naar op zoek. Zo zijn er mensen nodig die willen helpen bij de op- en afbouw, achter de bar, bij de bonnenkassa én bij de pr-/social media-afdeling. Voor je hulp krijg je natuurlijk ook wat terug: een gezellige dag, eten en drinken én een vergoeding voor jouw club of vereniging.

Draag jij ook je steentje bij om de mensen van Maarheeze en omstreken een onvergetelijke dag te bezorgen én tegelijkertijd jouw club of vereniging te helpen? Bekijk de vacatures op de site van de Mijl  (https://mijlvanmares.nl/blz/vacatures.html) en meld je aan!