Hema IJzeren Man Volksloop werd Pinksterloop

WEERT – Zondag 5 juni werd de maandelijkse Hema IJzeren Man Volksloop gelopen. De weersverwachtingen waren dat er kans was dat er veel regen zou vallen. Echter tot 12 uur vielen er slecht enkele druppels. Voor de rest bleef het dus droog. Doordat het Pinksterweekend was en in de regio veel activiteiten waren was vandaag de opkomst wat minder. Er hadden slechts 120 lopers ingeschreven.

Dat deze organisatie een flink aantal trouwen lopers heeft werd vandaag weer bewezen. Ook nu hebben weer diverse lopers tien keer meegedaan. Maar Jan Compen (zie foto) uit Budel heeft het respectabel aantal van tweehonderd deelnames bereikt. Uit handen van Wim Janssen kreeg hij hiervoor een mooie herinnering uitgereikt. De andere lopers, die tien keer mee hebben gedaan, kregen allemaal een medaille voor hun prestatie. Op 3 juli is de volgende Hema Volksloop. Hiervoor kun je vanaf 8 juni weer inschrijven via www.inschrijven.nl.