Doedagen OBS de Triolier

BUDEL – Op donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni hebben de kinderen van OBS De Triolier in Budel weer kunnen genieten van de Doedagen. De kinderen van de bovenbouw waren bij blokhut Frère Jacques. Het was geweldig om te zien hoe de kinderen hutten bouwen, dopjes gebruiken als ruilmiddel, sieraden maken, graffiti bandana’s maken, nerf-blaaspijpjes versieren, fanatiek waren bij een potje slagbal op het veld en nog veel meer. Er werd afgesloten met optredens van de kinderen zelf, bij de weeksluiting.  De kinderen van de onderbouw waren bij blokhut Op De Berg. Alles was in het thema ridders en prinsessen. Met als start en einde van deze mooie dagen een toneelstuk. De kinderen hebben genoten op de zandvlakte. Ze gingen met een speurtocht op zoek naar de gouden dennenappel. Ze deden spelletjes op het veld en vooral hadden ze veel plezier met elkaar. Mede dankzij de hulp van (groot)ouders hebben we twee fantastische dagen gehad!

Foto Jos Meusen