Lexke Theatercafé sluit seizoen af met rockconcert

BUDEL – Afgelopen zaterdag was de laatste voorstelling van Lexke Theatercafé voor dit seizoen. De voorstelling stond twee jaar geleden al op het programma maar toen gooide corona roet in het eten. Nu kon de band Huub, Henk en Harrie eindelijk het podium op om hun muziek te laten horen. Het bleek een prima manier om het seizoen af te sluiten.

Voor de trouwe Lexke bezoekers was het misschien even wennen. Meestal wordt men getrakteerd op cabaret in combinatie met muziek en nu stond er een rockband op het podium. De heren Huub, Henk en Harrie, die overigens in werkelijkheid naar andere namen luisteren, zijn echte rotten in het vak. Ook stonden zij vanavond niet met drie man maar met zijn vieren op het podium. De heren hebben jarenlange ervaring en weten wat muziek maken is. De diversiteit aan muziekgenres was groot. Uiteraard speelden ze voornamelijk rocknummers uit de jaren zeventig en tachtig, maar ook blues nummers kwamen voorbij. En nummers van Bob Marley konden uiteraard ook niet ontbreken op het repertoire.

Van tevoren hadden de heren aangekondigd dat er gedanst kon worden. Hiervoor was zelfs een echte dansvloer gecreëerd. Hoewel de bezoekers eerst de kat uit de boom wilden kijken kwamen er na verloop van tijd toch een paar naar voren die op deze muziek niet stil konden blijven zitten. Zo werd het toch het feestje wat de bedoeling was.

Met deze voorstelling komen we aan het eind van het theaterseizoen van Lexke Theatercafé. Op 26 juni staat in De Borgh een Open dag gepland. Op deze dag wordt het nieuwe theaterseizoen gepresenteerd.  De voorstellingen van theaterseizoen 2022-2023 van Theater De Borgh en het daarbij behorende Lexke Theatercafé worden bekend gemaakt. 

Ook start op 26 juni de verkoop van diverse passe-partouts, waaronder de passe-partout voor Lexke Theatercafé. Dus, houd deze datum vrij in uw agenda en kom op 26 juni naar De Borgh om te zien wat Theater De Borgh en Lexke Theatercafé voor u in petto hebben.

Meer informatie over het volgende theaterseizoen is te lezen op de site van Theater De Borgh, www.theaterdeborgh.nl

Lexke_2022-06-04_Huub Henk Harrie – Foto Bart Cuijpers