Webinar ‘Mantelzorg en positieve gezondheid’

WEERT – Het zorgen voor een ander doe je vaak uit liefde en toewijding voor de ander. Je vindt het vanzelfsprekend om dit te doen. Maar daarin schuilt ook een gevaar, zeker als het zorgen voor de ander steeds meer tijd kost. Dit kan ten koste gaan van jezelf waardoor je niet meer toekomt aan zaken die jou vroeger energie gaven zoals sporten, met vrienden en vriendinnen op stap of lekker een boek lezen. Overbelasting ligt op de loer. Punt Welzijn organiseert op woensdag 29 juni van 20:00 tot 21:00 uur een gratis webinar waarin deze onderwerpen aan bod komen. 

Hoe zorg je nou voor je eigen gezondheid? Deze vraag staat centraal tijdens dit webinar. Samen kijken we naar jouw mantelzorgsituatie vanuit de 6 dimensies van positieve gezondheid:

Lichaamsfuncties – ik voel me gezond en fit

Mentaal welbevinden – ik voel me vrolijk

Zingeving – ik heb vertrouwen in mijn eigen toekomst

Kwaliteit van leven – ik geniet van mijn leven

Meedoen – ik heb goed contact met andere mensen

Dagelijks leven – ik kan goed voor mezelf zorgen

Graag nodigen we je uit dit webinar gratis te volgen. Het webinar wordt via Zoom gegeven en verzorgd door Lieke Bos, trainer van MantelzorgNL. Na aanmelding ontvang je een link om het webinar te kunnen volgen. 

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk op www.puntwelzijn.nl onder ‘activiteiten’. Ook kun je bellen naar 0495-697900 of een email sturen naar [email protected]

Fotografie voor Volksbelang Wijk bij Duurstede