Hoortrunners in Maastrichts Mooiste

MAASTRTICHT – Op zondag 12 juni was het afzien voor de Hoortrunners die deelnamen aan Maastrichts Mooiste. De hitte en de vele ‘bergen’ waaronder de Sint-Pietersberg  moesten beklommen worden in een wedstrijd over 10 km en 16.1 km. De Hoortrunners waren de bergen in Limburg de baas en liepen allemaal een geweldige wedstrijd. Bravo

Hoortrunsters Joan d’Alessandro en Angeliek van Zon aan de start van de 10 km. 

Joan D’Alessandro liep de 10 in 1.04.12 en Angeliek v Zon in 1.04.59. Hoortrunners Marga Mennen en Tonnie Duisters verschenen aan de start op de 16.1 km. Beiden kwamen samen over de finish in 1.43.17. De groep werd onder meer aangemoedigd door supporters Sergio en Joep. Een van de volgende uitdagingen  voor de Hoortrunners is de Halve Marathon van Eindhoven op zondag 9 oktober.

Foto