Pop-Up Sezoensbar 

HAMONT – Sommigen hebben het wellicht al gezien of zijn er zelfs al een drankje gaan doen. Café De Klok aan het marktplein in Hamont fungeert de komende periode namelijk als een Pop-Up Sezoensbar. Ken Stevens en Tijs Boonen zijn een samenwerking aangegaan met Brouwerij Martens en baten deze Pop-Up uit. “Iedereen is welkom om bij ons op het terras of in het café een drankje te doen,” vertellen de mannen. “Bovendien gaan we enkele leuke activiteiten organiseren zoals vinyldagen, een beer tasting, een winetasting,…” De Pop-Up Sezoensar zal variërende openingstijden hebben. “We zijn geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag en, bij goed weer, zullen we ook op maandag, dinsdag en woensdag de deuren openen. Hou zeker het krijtbord op onze stoep in de gaten en de Facebook en Instagram pagina ‘Sezoens Bar’. Op 23 en 26 juni vieren we trouwens ook het einde van de examens. Ook op die dagen is iedereen welkom bij ons!”