Workshop Mobiliteitsplan Hamont-Achel 

HAMONT-ACHEL – Op woensdag 15 juni werd in zaal De Posthoorn de eerste workshop omtrent het mobiliteitsplan van de stad georganiseerd. Inwoners waren welkom om zich te informeren over het plan, maar ook om suggesties, opmerkingen, problemen,… mochten er kenbaar gemaakt worden. Deze zaken worden dan eventueel verwerkt in het plan.

Tijdens deze workshop werd de focus gelegd op 5 thema’s, namelijk ‘parkeren Hamont-centrum’, het ‘herwerken van de centrumcirculatie in Hamont en Achel’, de ‘verkeersafwikkeling KMO-zone Loerakker’, de ‘fiets- en schoolroutes’ en de ‘uitwerking van het snelheidsbeleid, wegencategorisering en vrachtroutenetwerk’.  Dit najaar wordt er een tweede workshop georganiseerd waar men opnieuw de kans krijgt om het plan te bespreken en feedback te geven.