Alzheimer Café Weert 

WEERT – Op maandag 20 juni a.s. is er weer een Alzheimer Café Weert met handreikingen voor mantelzorgers in vakantietijd, maar ook sfeervolle muziek.

Een feestelijke afsluiting van het seizoen. Deze keer geen zware onderwerpen, maar een paar informatieve filmpjes over het omgaan met mensen met dementie, handreikingen voor mantelzorgers om de vakantie goed door te komen en een paar mooie gedichtjes. Dit alles omlijst door sfeervolle muziek van de dames Mieke en Petra Crins, bij veel van onze bezoekers welbekend. Muziek doet wonderen bij mensen met dementie, dus breng vooral uw naaste mee!

Het Alzheimer Café wordt gehouden in het Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert en is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Mensen met dementie en hun partners of familieleden, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden, jong en oud, iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig: u kunt zo binnenlopen. Er is een tafel aanwezig met informatie. Het eerste kopje koffie of thee is gratis en een eventuele volgende consumptie is voor eigen rekening. Graag tot ziens in ons Alzheimer Café!

Let op: in de maanden juli en augustus is er geen Alzheimer Café. Vooruitblik maandag 19 september: Theatervoorstelling van Jan van der Hammen. Een kijkje in het leven van iemand met dementie. Een voorstelling die ontroert en amuseert.

Info: karin.van.de.kruijs@dezorggroep.nl en irene.verheijden@hulpbijdementie.nl