Huldiging Rode Kruis

HAMONT-ACHEL – Na twee jaren van stilte omwille van corona, kon dit jaar de huldiging van de verdienstelijke vrijwilligers, cursisten en bloeddonoren van Rode Kruis Hamont-Achel weer plaatsvinden. Dat gebeurde afgelopen zaterdag.  Net zoals voorgaande jaren werd de receptie voorzien door het stadsbestuur van Hamont-Achel, waarvoor onze dank. Er waren een dertigtal aanwezigen voor de huldiging, zowel gehuldigden als sympathisanten waren welkom. Via HAC Weekblad wil het Rode Kruis Hamont-Achel een welgemeende proficiat en dank u wel uitspreken aan alle mensen die gehuldigd werden. Eveneens dank aan de mensen die zich regelmatig inzetten voor het Rode Kruis op één of andere manier (zoals o.a. bloed/plasma doneren, sociale hulpverlening, preventieve hulpacties, uitlenen van materialen, …).