Pool de France 2022

HAMONT-ACHEL – HAC Weekblad organiseert ook dit jaar weer de alombekende ‘Pool de France’! Ook deze keer zijn er met deze voorspel-wedstrijd van de Tour de France mooie prijzen te winnen. Iedereen kan meedoen.

Het spel is heel eenvoudig. Klik op het Pool de France logo bovenaan deze website en meld je aan. Vul daarna de contactgegevens in en selecteer de wielrenners die je in jouw team wil hebben. Zij kunnen in de Tour de France punten voor jouw team verzamelen. Degene die aan het eind van de Tour (dat is op 24 juli het meeste punten heeft gescoord, is de beste voorspeller en wint de Pool de France. Er gaan meerdere mensen in de prijzen vallen, want we hebben een flink prijzenpakket. Zo is er onder meer een barbecue, een reis, waardebonnen en een racefiets te winnen!

Let wel… de wielerploegen die deelnemen aan de Tour de France hebben hun officiële rennerslijst nog niet bekend gemaakt, dus het rennersveld kan nog wijzigen. Ook corona zou nog renners ‘uit kunnen schakelen’. Het is dus raadzaam om je gegevens vlak voordat de Tour van start gaat na te kijken. De Ronde van Frankrijk is dit jaar van 1 juli tot en met 24 juli. Meer informatie over de Pool de France staat deze week in HAC Weekblad.